ALLES OVER HARDLOPEN
× Logo Runinfo Homepage Tools Looptraining Hardloopschema's Hardloopblessures Hartslagmeter Wedstrijden Sportvoeding Ideale gewicht Hardlopen Extra Tips Boeken Site

Sportwallet.nl

Naar de hardloopwinkel van bol.com

Begin 2020 werd SportWallet gelanceerd. Een nieuw, online platform waarmee jij de beste prijs scoort voor jouw producten. SportWallet zet je afgelegde kilometers om in korting bij de aangesloten webshops in 3 eenvoudige stappen.

  • 1. Maak een account aan
  • 2. Koppel met Strava
  • 3. Fiets, ren en zwem!

afbeelding

SportWallet app

Hoe werkt SportWallet

Zodra je Sportwallet gedownload hebt koppel je jouw account aan Strava. Hierna worden kilometers van elke nieuwe activiteit uit Strava automatisch toegevoegd in je SportWallet. Vervolgens zie je in het overzicht het aanbod van de winkeliers. Het aanbod bestaat uit acties van de winkelier die je kan verzilveren door je kilometers in te leveren. Zo krijg je bijvoorbeeld 20% korting bij PK Runningshop in ruil voor 75 kilometer of 15,- korting op een nieuwe jersey van Bioracer! Zo zijn de extra kilometers niet alleen goed voor lichaam en geest maar ook voor de portemonnee. SportWallet is te downloaden in de app store voor zowel iOS als Android. Kijk snel in de app of op Sportwallet.nl, op welke topmerken je kan besparen.

Overzichten
Looptraining

Hardloopschema's

Hardloopblessures

Hartslagmeter

Wedstrijden

Sportvoeding

Voeding

Ideale gewicht

Tools

Hardlopen

Extra

Tips

Boeken

Site