ALLES OVER HARDLOPEN
× Logo Runinfo Homepage Tools Looptraining Hardloopschema's Hardloopblessures Hartslagmeter Wedstrijden Sportvoeding Ideale gewicht Hardlopen Extra Tips Boeken Site

Looptraining en fietstraining combineren

Naar de hardloopwinkel van bol.com

Vraag 271 Looptraining en fietstraining combineren

Beste heer Blijboom,

Zowel uw hardloopsite als uw Wielersportsite vind ik een genot om te gebruiken en biedt een schat aan informatie. Erg bedankt dat u al deze informatie beschikbaar heeft gemaakt en ook de gebruiksvriendelijke methodes om trainingsschema's te maken. Ik vind zowel fietsen als hardlopen erg leuk. Vroeg ik me af of u ook tips heeft om de trainingsschema's te combineren? Ik loop namelijk graag wedstrijden  van 10-16 km en fiets graag cyclo's van zo'n 150 km. Momenteel gebruik ik vooral de hardloopschema's om me daarop te focussen en is mijn wielertraining behoorlijk ongestructureerd. Als u hier tips voor heeft hoor ik dat graag. Alvast bedankt voor uw antwoord.

Met vriendelijke groet,

Jan


Ons antwoord

Beste Jan,

Ik ga nog iets doen met combi sporten.

Ik heb wel wat vragen beantwoord over hardlopen en fietsen op runinfo.nl onder andere: Hartslag hardlopen en fietsen en Combinatie hardlopen en wielrennen. Voor meer info: tik in de zoekmachine (rechts boven): fietsen en/of wielrennen.

Zie ook: Hardlopen en andere sporten en Tips voor triatleten.

Mocht je nog vragen hebben: mail me gerust.

Met vriendelijke groeten,

Stef


Stuur door
Overzichten
Looptraining

Hardloopschema's

Hardloopblessures

Hartslagmeter

Wedstrijden

Sportvoeding

Voeding

Ideale gewicht

Tools

Hardlopen

Extra

Tips

Boeken

Site