ALLES OVER HARDLOPEN
× Logo Runinfo Homepage Tools Looptraining Hardloopschema's Hardloopblessures Hartslagmeter Wedstrijden Sportvoeding Ideale gewicht Hardlopen Extra Tips Boeken Site

Afvallen en hardlopen

Naar de hardloopwinkel van bol.com

Vraag 106 Afvallen en hardlopen

Goedenavond!

Ik wou graag je mening horen over mijn situatie en eventueel verbeterpunten horen! Ik was 4 weken terug 92kg! Te zwaar voor mij en dat zit vooral in mijn buik! Benen zijn door voetbal gespierd en dikke armen heb ik niet. Ik ben 4 weken geleden begonnen met hardlopen, via je site de afstand berekend, een kleine 4 km, eerst rond de 25 minuten en doe het inmiddels in zoīn 18 minuten Eerst goed 12 minuten in 1x door en dan minuutje rustig om vervolgens het laatste stuk in 1x door te doen!

Daarop volgend doe ik 40 buikspieroefeningen en voor het slapen gaan ook weer 40! Ik heb die eerste weken 3x dat stuk gelopen! De laatste 2 weken 4x en deze week word ook weer 4x! Is dit voldoende om af te vallen en vooral om een strak buikje te krijgen? Mijn eetpatroon is in die zin gewijzigd: ik eet tussen de middag 6 stukken brood en 's avonds warm! Weekends gaat mijn gewone (stap weekend) leven door!

Heb je tips voor me? Tot mín vakantie zet ik dit programma sowieso door.

p.s Super gave website... heb er heel veel aan en staan interessante weetjes en calculators op!

Met vriendelijke groeten,

Willem


Ons antwoord

Goedemorgen Willem,

Bedankt voor je complimenten, altijd leuk!

Eigenlijk heb ik geen tips voor je. Je gaat al flink vooruit!

Wel oppassen met blessures. Niet al je trainingen in een hard tempo doen. Houdt pijntjes goed in de gaten. Ook bij je buikspieroefeningen.

Je kunt eens per week wat langer en rustiger gaan lopen. Geleidelijk opbouwen naar 45 tot 1 uur. En aan een loopwedstrijd mee doen. Of wat meer gaan fietsen.

Nog wat tips: Afslanktips.

En: Tips voor beginners.

Met vriendelijke groeten,

Stef


Stuur door
Overzichten
Looptraining

Hardloopschema's

Hardloopblessures

Hartslagmeter

Wedstrijden

Sportvoeding

Voeding

Ideale gewicht

Tools

Hardlopen

Extra

Tips

Boeken

Site