ALLES OVER HARDLOPEN
× Logo Runinfo Homepage Tools Looptraining Hardloopschema's Hardloopblessures Hartslagmeter Wedstrijden Sportvoeding Ideale gewicht Hardlopen Extra Tips Boeken Site

Garmin Forerunner 920XT

Naar de hardloopwinkel van bol.com

De Garmin Forerunner 920XT is het nieuwste GPS sporthorloge van Garmin. Dit multisport horloge registreert gedetailleerde statistieken voor hardlopen fietsen en zwemmen. Op het hoge resolutie kleurenscherm zijn deze in ťťn oogopslag te zien. Geavanceerde specificaties zijn hardloop statistieken, VO2 max inschatting, live tracking en smart notifications. Zwemmogelijkheden zijn inclusief training opslag, rusttimer en afstand, tempo en type slag en slagfrequentie. Activity tracking houdt de hele dag het aantal stappen en calorieŽn bij.

Garmin Forerunner 920 XT

Garmin Forerunner 920 XT

NIEUW Loopdynamiek

Indien gekoppeld met een HRM-Run ô monitor, geeft de Forerunner 920XT feedback over je conditie door het meten van cadans, verticale beweging, en grondcontacttijd.

NIEUW Geavanceerde zwemstatistieken

In het zwembad en open water biedt de Forerunner 920XT uitgebreide zwem- gegevens, registratie van de afstand, zwemslag, aantal slagen, calorieŽn en slagfrequentie.

NIEUW Max, hersteltijd & wedstrijdtijd

De Forerunner 920XT schat de VO2 max, hersteltijd en voorspelt je wedstrijdtijd over verschillende afstanden indien gekoppeld met hartslagmeter. Gecombineerd met een krachtmeter, wordt de VO2 max geschat bij het fietsen.

NIEUW Horloge met activiteitsmeter

De Forerunner 920XT is naast een horloge ook activity tracker. Stappen tellen, maar ook calorieŽn en afgelegde afstand overdag. De waarschuwing op het scherm en trilalarm motiveren je om niet te lang stil te zitten. Volg ook je slaapkwaliteit in slaapmodus.

Voor meer informatie

Voor meer info: Garmin.com en GPS horloge voor hardlopen.

Overzichten
Looptraining

Hardloopschema's

Hardloopblessures

Hartslagmeter

Wedstrijden

Sportvoeding

Voeding

Ideale gewicht

Tools

Hardlopen

Extra

Tips

Boeken

Site