ALLES OVER HARDLOPEN
× Logo Runinfo Homepage Tools Looptraining Hardloopschema's Hardloopblessures Hartslagmeter Wedstrijden Sportvoeding Ideale gewicht Hardlopen Extra Tips Boeken Site


Complimenten pagina

Zie ook het Gastenboek en de Geschiedenis van Runinfo.nl.
Als je ook een compliment wilt geven of als een idee, opmerking hebt: Email.

Van onze verslaggever

Schat aan informatie.

Stef Blijboom uit Amsterdam, triatleet, maar vooral hardloper, heeft zijn homepage geregistreerd als runinfo.nl. Inmiddels is deze uitgebreid tot indrukwekkend niveau. Iets weten over hardlooptraining? Over hartslagmeting? Wedstrijdvoorbereiding? (Sport)voeding? Ideale gewicht? Blijboom biedt een schat aan informatie.

Met het invullen van je eigen gegevens heb je in een oogwenk persoonlijke trainingstabellen. De zwarte achtergrond moet even wennen, maar de site is door het ontbreken van foto's snel. En biedt tal van tips. Zoals: ,,In ontbijtkoek zit weinig vet en veel koolhydraten. Dus heel geschikt voor duursporters''. Of: ,,Tegen het losraken van veters onder het hardlopen: stop de lussen onder je veters voorin je schoen.'

Noordhollands Dagblad


Deze site, gemaakt door Stef Blijboom, is zeer de moeite waard; alles over trainen met hartslagmeters, trainingszones, samenstellen van trainingsschema's, duurlooptabellen, berekening van je vetpercentage, afvallen, etc.etc.

Runnersworld


Ik zit nu zowat dertig jaar in de sportwereld. Steeds opzoek naar het allernieuwste en het allerbeste om zowel als actief triatleet als functioneel coach het beste uit de mens te halen.
Dit is momenteel het beste wat ik ooit gevonden heb op internet. Deze site is zo interessant dat ik hem bijna dagelijks gebruik. Dit is echt een schat aan informatie voor allen die er een gezonde levenswijze op willen na houden.


Machtig mooie site. Echt waar. Vooral dat stukje over de wedstrijdvoorbereiding is mooi om te lezen. Er zijn al zo veel trainingsschema’s, maar bijna geen enkele site heeft wedstrijd tips.


Het leek me leuk om eens aan je te laten weten, voor het besef op wat voor manier jouw site en schema’ s bijdragen aan steeds meer enthousiast hardlopende Nederlanders.


Afgelopen week heb ik weer een van je beginnersschema aan iemand gegeven. In de enorme verzameling van trainingsschema’s op het internet heeft deze een van jou voor mij altijd de voorkeur. Iedereen die er tot nu toe mee gestart is heeft ook gewoon na 12 weken het gewenste doel bereikt.


Zeer informatief en ook erg overzichtelijk. De rekenmachientjes zijn ook erg fijn.
Complimenten: de meest praktische site die ik vond over running.


Een enorm compliment voor deze geweldige en volledige website. Alle tips, links en de kwaliteit van de schema’s zijn super. Dit soort sites maken internet echt waardevol.


Mijn complimenten voor de site. Dit is een van de weinige sites die goede en duidelijk info geeft voor beginners en ook een duidelijk beginnersschema heeft.


Complimenten! Er zijn zoveel sites die veel onzin verkopen ten aanzien van afvallen maar aan de info op deze site denk ik serieus wat aan te hebben.


Proficiat met jullie website, hij is erg informatief en prettig leesbaar!


Runinfo is een site met heel veel handige info. Ik bereid me voor op mijn eerste marathon en gebruik de site regelmatig als naslagwerk.


Fantastische site waar ik al zeer veel zaken heb uitgehaald om een betere loper te worden.


Geweldig veel nuttige info en lekker duidelijk en overzichtelijk te vinden.


Precies wat ik zocht, een eenvoudig loopschema om voor het eerst de halve marathon te gaan proberen, niet te ingewikkeld enz. Erg bedankt!


Bedankt voor de interessante website, reeds jaren ben ik een geboeide lezer.


Supergoeie site: inspirerend, motiverend en altijd interessant. Ik ben pas begonnen met hardlopen en ik gebruik het schema voor beginners. Ik heb nu 15x gelopen en het gaat hartstikke goed. Dankjewel.


Ik ben grote fan van de site runinfo.nl


Echt een geweldige site.


Complimenten voor de site. Het is erg informatief en het heeft mij er toe gezet om te beginnen met hardlopen. Daar waar een twee maanden geleden 8 minuten hardlopen bijna een onmogelijke taak leek, ren ik nu twee keer 20 minuten.


Prachtige site! Ik kijk er bijna dagelijks op!


Ik de mening van vele andere, dit is een sublieme site.


Echt een leuke en interessante site. Ik pik er veel van op en vind het leuk om te lezen.


Veel lopers die me om advies vroegen heb ik de afgelopen jaren verwezen naar Runinfo, omdat daar steekhoudende antwoorden op bijna alle denkbare vragen te vinden zijn.

Ga zo door!


M'n grote complimenten voor de mooie en vooral complete website! Ik ben erg onder de indruk van de informatie en maak ook gretig gebruik van al de calculators en tabellen die mij verder helpen in mijn training.


Via deze site had ik een trainingsschema om een marathon te lopen. Ik had er nog nooit een gelopen. Enfin ik wil jullie heel erg bedanken voor het schema. Ik heb de marathon uitgelopen in 4.47. Ben dik en dik tevreden.


Dit is de meest complete en toegankelijke site over hardlopen die ik ben tegen gekomen. Ben al 2 weken bijna obsessief bezig met informatie zoeken en hier vind ik alles wat ik wil weten. Topsite.


Sinds een jaar weer gekeken op de site: gigantisch ontwikkeling!!


Ik heb nog niet iets kunnen ontdekken wat NIET goed is aan deze site. Heel erg bedankt voor deze zeer informatieve site.


Mijn complimenten voor je site, helemaal top.


Super site. Alles te vinden over hardlopen. Gebruik het wekelijks en daarvoor wil ik je bedanken!


Een prettige, zeer complete site met nuttige informatie.


Ik wil jullie bedanken met de zeer goede info op de site. Ik heb hier zeer veel aan gehad voor mijn training van de Dam tot Dam loop. En heb deze d.m.v. het lezen van tips en advies uitgelopen.


Ik maak nu al een tijdje gebruik van de trainingstips en andere informatie van deze fantastische site.


Prima site, heldere info.


Ik wil ff kwijt dat ik het een top website vindt. Bijna dagelijks kijk ik op de site voor tips en tricks. Krijg van de website veel inspiratie. Keep up the good work!!!


Wat een top site, echt geweldig.
Ik vind er heel veel dingen die kan gebruiken, ik loop al wat jaartjes maar kom nog steeds dingen tegen, echt super.


Ik vind RunInfo een erg goeie site met veel info. Ga zo door!


Deze site staat al tijden in m'n favorieten en klik hem zeker eens in de week aan om gewoon eens lekker te grasduinen door alles wat er te vinden is. Het is gewoon super wat er in te vinden is.


Mooie site met veel nuttige info, ik ben er blij mee, mijn complimenten.


Super site, vind het prettig werken en zoek er veel op!


Echt super complementen voor je site. Er zijn er geen te vinden die zo compleet zijn als deze. Je merkt dat een stukje passie in ligt.


Mijn complimenten voor de uitgebreide site! Heel veel informatie op één plek, heel fijn.


Wat een geweldige bron van informatie. Leer echt zoveel van de schema's en over onmisbare informatie over voeding enz. Eigelijk wil ik je ook bedanken voor je werk en energie die je erin heb gestoken.


Beste makers van de trainingsschema's. Ik via jullie site een schema geprint voor een 10 km loop. Ik heb hem gisteren gelopen en zonder enig probleem. Ik heb er 1.05.00 over gedaan en aangezien ik dit jaar 60 wordt was ik best tevreden. Ik wil jullie bedanken voor het duidelijke schema dat ik precies gevolgd heb en voor de andere tips op de site


Veel lof voor de site, erg informatief en je krijgt er zin van.


Ik beschouw Runinfo.nl als mijn hardloop bijbel voor eigenlijk alles dat met hardlopen te maken heeft. Bedankt voor het maken en het bijhouden van de website!


Ontzettend mooie uitgebreide website. Erg plezierig om te lezen!


Hartstikke goede website.
Ik loop al een aantal jaren marathon's. Maar nooit sneller dan 3:41. Nadat ik een loopschema van de website had gehaald, heb ik de Rotterdam marathon 2011 in 3:26 gelopen.


Een dikke pluim voor de mooie en informatieve site.


Mijn complimenten voor je site. Ziet er super uit. Heel leerzaam.


Voorlopig ben ik nog niet uitgelezen, vind je site erg informatief en mooi. Om vaker te bezoeken.

Succes ermee.


Leuke site hoor...motiverend!


Sinds kort heb ik je site ontdekt, wat een magistrale site! Ik ben een sportende allesvreter en erg onder de indruk van de diversiteit van je site.


Super gave website... heb er heel veel aan en staan interessante weetjes en calculators op!


Bedankt voor de site en te gekke schema's!


Wat ontzettend veel waardevolle informatie over hardlopen. Ik geef looptraining aan licht gevorderde atleten. Ik deze atleten de link van de site gegeven zodat ze wat ze ook maar willen weten kunnen vinden. Uiteraard heb ik er zelf als trainster ook veel aan. Dus ga zo door.


Wat een waardevolle en informatieve site. Ik heb hier echt wat aan.


Dank voor deze fantastische site.


Prima site, heel informatief. Bedankt voor het maken ervan en het delen met andere mensen.


Echt een hele goede site, eigenlijk de enige echt goede informatieve site over sport. Lekker anderchtelijk.
Beetje ouderwets uiterlijk, maar dat wordt dubbelop recht gezet met de inhoud. Ik ben zelf een shorttracker schaatser. Jammer dat het gericht is op hardlopen, maar veel informatie kan ik wel gebruiken.


Echt een super goede site is dit! Ik heb hier al mijn informatie vandaan, want ik wilde beginnen met hardlopen maar wilde het wel goed doen. Met deze schema´s en tips gaat het top! Heel erg bedankt hiervoor.


Ik vind dit een zeer fraaie site. Zal deze op zal nemen in de links vanuit de wegatletiek vereniging LRRC.

Leiden Road Runners Club


Met veel interesse heb ik uw informatie doorgelezen en wens u ook te feliciteren met deze uitermate boeiende RunInfo.


Hééél Mooié Sité !!!!
Véél Nuttige Info...
Ik Bén Wiélrénner, maar vind hiér ook interessante dingetjes....


Complimenten voor deze mooie site. Inhoudelijk zeer sterk.


Ik vind de site echt geweldig. Ik haal hier super veel informatie vandaan voor het hardlopen, het deze site is heel motiverend! Ga zo door!


Dit is een van de weinige sites die goede en duidelijk info geeft voor beginners en ook een duidelijk beginnersschema heeft


Supergoede site!!!


Mijn complimenten voor de veelzijdige en complete site. TOP.


Meer dan lof voor deze hardloopsite.


Toffe site met veel bruikbare info.Deze site is zeer leerrijk en verdient een dikke 9,99 op 10!


Complimenten voor je site. Leuk, compleet en informatief.


Goede site.  Prima info zonder Honkie Tonkie. Dank.


Perfecte site.


Deze door Stef Blijboom gemaakte site, is een must op de verlanglijst van elke hardloper. Veel info over training met hartslagmeters en trainingszones. Daarbuiten veel tabellen, rekenmachines en nog veel meer. Stef houdt u zelfs op zijn startpagina op de hoogte waar hij mee bezig is.

Haag Atletiek


De complimenten voor de site. Ik ben er zelf op geattendeerd door een vriend, ook een beginnende loper, en we hebben beide veel nuttige informatie op de site kunnen vinden.


Hulde voor Runinfo!


Mijn complimenten voor je site. Ik heb er erg veel informatie vandaan gehaald en heb nog lang niet alles gelezen. De meest complete en tegelijk overzichtelijke loopsite is die ik ken. Dus, ga zo door zou ik zeggen!


Grote complimenten voor je uitgebreide informatieve site. Ik bezoek ‘m veel en graag.


Een groot compliment voor de deze fantastische en complete site.


Zeer goed, echt klasse.


Geweldige site is het zeg...maak er vaak gebruik van.


Deze site is bijzonder informatief. Ik kijk regelmatig om te zien of er veranderingen of aanvullingen zijn. Tot mijn genoegen wordt de site bijzonder goed bijgehouden. De info die ik op deze site vind is, voor mij althans, buitengewoon nuttig. Het een en ander is vaak ook terug te vinden op andere sites, maar dat is flink zoeken, terwijl ik hier zo’n beetje alles vind wat ik zoek. Ga vooral zo door.


De complimenten voor je site. Echt leuk! De passie voor het hardlopen straalt van je site af, erg motiverend.


Mijn complimenten. Ik ben een professionele vormgever en vind jouw site prima. Niet 'mooi', niet 'hip' geen bewegende dingen en filmpjes enz., maar ojee ojee wat is hij functioneel en helder. De harde kleuren zijn uitgesproken, eigenzinnig, en tegelijkertijd heel simpel. Belangrijk is dat de vormgeving van de site goed bij hardlopers past, en de site de nodige autoriteit verschaft. Inhoudelijk vind ik hem veelzijdig, informatief, en meestal vrij neutraal.

Elke hardloper die langs jouw site komt krijgt in elk geval zin om te gaan rennen, en zo hoort het!


Dit is een ontzettend goeie en leuke site waar je veel bruikbare informatie kunt opzoeken, "petje af ".


Een echt fantastische site! Ik kom hier regelmatig en vind hier veel informatie die ik nodig heb!!


Hele mooie en goede site, vooral ook voor een serieuze beginner.


Ik vind het een hartstikke goede site. Erg motiverend bovendien. Echt mijn complimenten voor je stimulerende manier van schrijven. Ik zal je site veel vaker gaan bezoeken, want er staat heel veel nuttige info op. De site sluit perfect aan op mijn nieuwsgierigheid.


Atletiek is de basis van alle sporten, vooral hardlopen e.d. ! Door de individuele beoefening is dit bij uitstek geschikt voor de individuele korfbaltrainer en -speler.
Zeer aanbevelingswaardig.

PSV korfbal


Deze site is klaar, duidelijk, informatief en bevat veel praktische info.
Proficiat.


Ik vraag mij af hoe ik ooit je webpage heb gevonden want de beste hardloopwebpage doet weinig aan reclame.
Mijn complimenten voor de inhoud van je webpage.


Super site, boordevol interessante en nuttige informatie!


De meest informatieve site die ik tot nu toe ben tegengekomen. Ook de diverse tabellen vind ik zeer handig en informatief. Super gemaakt.


Mijn complimenten met deze geweldige site! Een completere hardloopsite ben ik nog niet tegengekomen, is vast erg veel werk geweest. Maar het resultaat is overweldigend.


Runinfo is zeer interessant.


Deze site is fantastisch qua inhoud. De voorgeving is een stuk minder.


Complimenten voor deze razend informatieve site. Uit ervaring weet ik hoeveel energie er in gaat zitten.


Goede site zeg... veel informatie, echt dingen waar je wat aan hebt, ga zo door.


Een zeer mooie en complete site. Zo'n website ben ik op internet nog niet tegengekomen.


Ik stuur je dit mailtje om je te feliciteren de erg informatieve en gebruiksvriendelijke website. Dankjewel voor de tonnen info die zomaar aangereikt wordt.

Overzichten
Looptraining

Hardloopschema's

Hardloopblessures

Hartslagmeter

Wedstrijden

Sportvoeding

Voeding

Ideale gewicht

Tools

Hardlopen

Extra

Tips

Boeken

Site