ALLES OVER HARDLOPEN
× Logo Runinfo Homepage Tools Looptraining Hardloopschema's Hardloopblessures Hartslagmeter Wedstrijden Sportvoeding Ideale gewicht Hardlopen Extra Tips Boeken Site

Weleda massageolie

Naar de hardloopwinkel van bol.com

Weleda Arnica massageolie

Arnica Massageolie is een ideale olie om je huid, spieren en gewrichten in goede conditie te brengen. Door zijn veelzijdigheid is deze olie allereerst zeer geschikt als dagelijkse massageolie. Hij werkt ontspannend en verwarmend en tegelijkertijd verlevendigt hij de huid. Maar hij doet meer. Het toegevoegde Arnica-extract zorgt ervoor dat overbelaste spieren en gewrichten weer soepel gaan functioneren. Arnica werkt namelijk op alles wat uit de vorm is geraakt, ook bij kneuzingen na een valpartij dus. Bij sporters is Arnica Massage olie daarom de laatste jaren steeds populairder geworden vanwege haar preventiewerking tegen spierpijn en stijfheid. Maar ook wie te lang achter de computer heeft gezeten en daardoor pijn in schouders en bovenarmen heeft opgelopen, merkt waarschijnlijk snel verschil na inwrijven met deze huidolie.

Voor wie speciaal?

  • Voor zowel professionele als voor minder getrainde sporters.
  • Voor iedereen die zich met een lichaamsmassage wil ontspannen.
  • Voor iedereen die last heeft van rugpijn, spierpijn of van stijve, pijnlijke gewrichten.
  • Voor degenen die het vaak koud hebben.
  • Voor zwangere, ter voorkoming van striae.

Weleda Calendula massageolie

Calendula Massageolie is een licht geurende olie die veelzijdig te gebruiken is: bij een ontspannende totale massage, om een gespannen nek en schouders te ontlasten, om een gevoel van kou te verdrijven of om een ruwe of licht ge´rriteerde huid te verzorgen. Calendula of goudsbloem staat bekend om haar huidgenezende eigenschappen. Zij repareert als het ware de structuur van de huid en houdt rekening met haar kwetsbaarheid. Het extract uit kamille dat aan de olie is toegevoegd heeft een ontstekingsremmende werking en kalmeert de huid.

Voor wie speciaal?

  • Voor mensen met een gevoelige huid.
  • Voor mensen die overgevoelig zijn voor Arnica.
  • Voor degenen die snel last hebben van huidoneffenheden.
  • Voor mensen die op zoek zijn naar een neutraal geurende huidolie.

Alle Weleda lichaamsverzorging producten van drogisterij.net

Weleda lichaamsverzorging

Overzichten
Looptraining

Hardloopschema's

Hardloopblessures

Hartslagmeter

Wedstrijden

Sportvoeding

Voeding

Ideale gewicht

Tools

Hardlopen

Extra

Tips

Boeken

Site